Home > Unknown Error > Unknown Error Exporting Pages Word

Unknown Error Exporting Pages Word

It has the same operating system and old one has VS.Net std and new one with the problem has vs.net architect version (with Visio, VSS) etc. itīs not midnight but I still have my client over me. You can download and use CutePDF for free. I replaced these with a regular symbol instead of a blank table, and the issue was resolved. (Office 2016, click to run. 16.0.6701.1034 32-bit) share|improve this answer answered Aug 5 at Check This Out

It spanned two pages over a fold. But we'll upgrade to CS3 soon :) Posted by: Bas | April 5, 2007 07:23 AM My problem was even more bizarre, because the grouped elements were not even spanning across But when our application runs on .Net Framework 2.0, while viewing report it gives an error "The request Could not be submitted for background processing" Export to crystal report gets failed Common Error Messages in Wordfast Pro From Wordfast Wiki Jump to: navigation, search Contents 1 WFC or PlusTools TM does not give matches in WFP 2 Failed to connect.

I exported the Word document as a PDF, then imported the PDF into InDesign, so I could lay out the pages in the proper spreads for magazine-style printing. Mohit Hi, i have used the above code but the code is throwing an exception in the line selectedReport.ExportOptions.ExportFormatType = eft; an object reference not refer to an object, Can you This refers to the PDF file I'm trying to export to. im troubleshooting InDesign and suddenly i end up in this blue holebox...

  1. ALso, exporting to XLS works fine in both (Both in XLS and PDF option I point to the same directory on network).
  2. Restarting Wordfast Pro, it does not open, and I got an error message: Java Virtual Machine Launcher.
  3. Save the TM file with a new name.
  4. Ithink it had something to do with the master page element being in the bleed area.

So, being a good researcher, I type that into Google and come up with one hit, which is an Adobe developer support document that is strangely not about the error itself, Is it a corrupt document? how do i assign the parameters to Reportdocument ? Could not create the Java virtual machine Q.

What object can prove the equations? Jess Holland Posted by: Jess | October 27, 2009 04:37 AM Wow, who would have thought there were this many ways to have a problem. However, this fix also created issues for some users whereby applications that rely on embedded TTF's were also affected like, certain browser functionality, as well as Microsoft Office functionality (like the ability to save http://forums.macrumors.com/threads/pages-cant-export-to-word.386763/ Aruna.

Have you checked it out? Any other asterisks (in the middle or the end or a term) should be OK and functional. Containing what ? i do on crystal report 10..

phew! The file contains 8 pages which contain many diagrams, but no photos or anything too large. http://codebetter.com/blogs/peter.van.ooijen/ pvanooijen Thanks for sharing http:[email protected] Naresh Bojja Hi all, i got an error while exporting crystal report to pdf file(Error detected by export.dll error is c:/temp/……..rpt) file. I resaved the image as a PSD file and it works fine now.

When you try to open Wordfast Pro, you get this error. his comment is here Still easier than starting from scratch and retyping (12-pg booklet.) Thanks to all for letting me know I am not the only one who encounters things like this! I had mine set to export at a downsample size of 600dpi for images over 600dpi. I have a report embedded in a web application.

These post were my last attempts to try to keep it rolling… Mirza Waqas Baig Hi, your blog is perfect to export crystal report to any format. Translation memory header is invalid 3 Failed to connect. mine was a matter of changing the font! this contact form Simply open the Word doc that you want to convert to a PDF and print it just remember to point Word to CutePDF instead of your default printer.

TM.txt failed to update tu. Habib I have a graph report when I export it to Excel its exporting well but the lines in lagend are not exporting to excel.Any one canm help in it? Same thing happened to me and your research saved me!

I was able to distill it (instead of a direct export) Good luck to all Posted by: George Hajian | August 7, 2007 08:41 PM Thank you!

And since the CR created a temp folder there is no way I could set to the image-path to point to that temp folder. Please help me. I removed the overlapping parts and voila, it was fixed. thanks for all the posts.

It looks like a fake fix. 1) Be sure to reenable the security update from Microsoft. 2) Be wary of CutePDF. Melissa1989 Level 1 (0 points) iCloud Q: 'unknown error' while trying to export from pages to Word? good luck. navigate here Once the initial asterisks are removed, the whole glossary should be imported successfully.

I used the same code as given by Peter, but I dont have excel installed on my machine. Igor I will try to answer 2 of the questions above 1) in CR10 constant for HTML format is 7 2) to use stream rather than making a trip to Hard My error came because I had placed a multi-page PDF file into two image-boxes, and then centered it on the vital information. Yeah its doing okay, been raining then sunny, then raining, then sunny and so on for the day...typical Auckland weather.

When I press Alt+Down to move to the next segment, I receive the error message: Next segment (TM Commit) did not complete normally. Please type your message and try again. Unknown Wordfast escape {character} in source 5 Failed to connect. Thanks!

Proudly powered by WordPress. I double-checked that it is marked as "Selected" and when I searched a word in TM Lookup, I got results. Posted by: Roxane | April 15, 2005 04:56 PM Try this one: I had a master page element jumping from a facing page over to the other side (even though the All the responses got me on the right track and I was able to fix the problem by exporting page by page till I found the culprit.

We're also going to look at Office 2013 SP1, but I'm not sure it'll help. the reports are working on one machine ( test server) but on the live machine the reports are coming blank… i tried to catch some exception if they are arising but