Home > Unexpected Error > Unexpected Error While Executing Command Get Logonuser

Unexpected Error While Executing Command Get Logonuser

The delegates settings were not saved correctly.  Cannot activate Send-on-behalf-of list.  You do not have sufficient permission to perform this operation on this object. Avantgarde Technologies IT Support Perth Tuesday, September 27, 2011 [FIXED] Exchange 2010 Single Server Installation Problems Today I set out to perform a single Exchange 2003 server migration to a new If yes please tell how Contact us about this article Can anyone share his loadgen profile or tell me how to configure the profile in such a manner that the loadgen The Set-CASMailbox should be on a new line. http://crimsonskysoftware.com/unexpected-error/unexpected-error-while-executing-line-1-test-ie7installblock-section.html

The common answer I have seen to do this is the moveallreplicas script. By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? All rights reserved. Let me know how you go. check this link right here now

I am facing a weired error when connecting to Exchange On-Premises... Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are A very odd one, but just had another engineer mention it to me.

Cheers for the script! If they go to their public folder favorites and click on the public folder calendar it seems to add it back in to Other Calendars. Strange, I know. i have a Proble in Exchange.

We have 3 child domains and each domain as 2003 exchange servers deployed. Additional information is available in the log file c:\rollup10-1.log. NowI try tosend mail to the group and I get the next error message: IMCEAEX-_O=XXXX_OU=EXCHANGE+20ADMINISTRATIVE+20GROUP+20+28FYDIBOH[email protected] #550 5.1.1 RESOLVER.ADR.ExRecipNotFound; not found ## I tried Update GlobalAddressList, OfflineAddressBook and FileDistributionService. Any assistance is much appreciated. 0 0 11/02/15--05:16: Is there a way to only send mails through loadgen 2k10 ?

However, one HUB/CAS Server now displays the following error when launching the Exchange Management Console: The following error occurred when retrieving user information for ‘DomainUserID': Unexpected error [0x1EEC6758] while executing command The following organization rejected your message: server01.localdomain.com. I have a freshly configured installation of Exchange 2010 running on Server 2008 R2. In our case, however, our environment consists of a single Active Directory Domain.

  1. Is there downtime while the script runs and folders/database is moved?

    (add new tag) Adult Image?
  2. Marked as answer by Hemangupta Thursday, January 12, 2012 12:56 PM Thursday, January 12, 2012 12:56 PM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote Do you see anything
  3. Scam Of The Week: Tech Support Claims Your Hard Disk Will Be Deleted Security Symantec warns that tech support scams are getting more sophisticated by the month.
  4. Error: The operation timed out after 120 seconds. 

    0 0 09/23/13--00:50: Mail bounces for internal users when they send to mailbox wich was deleted and then recreated.
  5. it did not.For some reason only the mailbox role installed, even though the wizard said all roles were installed successfully.
  6. Reply Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here...
  7. I am going to continue troubleshooting and may just uninstall sp2 if I can. 0 Message Accepted Solution by:ClintWeldon2011-12-12 This script is supposed to fix the issue.
  8. Related Comments Jomin says: March 13, 2012 at 16:05 Hi, I m getting below warning messaging with no changes after doing this.. "WARNING: The cmdlet extension agent with the index 5
  9. Installed Exchange 2010 SP1 client access server role4.
  10. Join Now For immediate help use Live now!

According to the technician that we've been working with at Microsoft, this is a known bug that sometimes occurs in multiple Domain environments. Tested EMC and EMSOnly when installing in this order was I able to resolve the issue. In that article I also mentioned that I had not experienced any issues with Exchange 2010 SP1. after install CAS and HUB Role , when i open EMC , this error appear: Initialization Failed.

Powershell launches fine but some commands do not work. Check This Out I would give a shot running Setup.com /preparead and check the issue. Until a fix is available, there are two workarounds to this issue: 1:Use the Exchange Management Shell instead of the Management Console to manage any servers exhibiting this issue 2:Use an Contact us about this article Exchange Forum members, We have an active UCC certificate from GoDaddy.com for our Exchange 2010 servers.  There is a self-signed certificate that appears to have been

Solved Exchange 2010 SP2 Unexpected error [0x145AAC30] executing command 'Get-LinkedRoleGroupForLogonUser' Posted on 2011-12-08 Exchange 1 Verified Solution 7 Comments 5,219 Views Last Modified: 2012-05-12 The EMC connection fails with Unexpected error Monday, April 23, 2012 11:08 AM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote See: http://social-technetb-msft-us1.vtv.stillw.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/925bbac0-8eaf-4097-ab12-40a143397b76/ and http://social-technetb-msft-us1.vtv.stillw.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/b35e3665-7e85-42cf-a166-6e79117b8634/ Make sure all your servers are running the same SP and Powershell launches fine but some commands do not work. Source Any help would be appreciated.

0 0 11/03/15--17:53: Exchange DAG Event ID 1548 on Cluster manager Contact us about this article I added the 3rd ex2010 server to the DAG.

what are the consequences please?

0 0 11/14/09--00:02: ActiveSync Code 0x85010014 Contact us about this article Hello! I have 2 virtual machines in Virtual-Box .On 1st machine I has installed Active Directory.. Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password?

Powershell launches fine but some commands do not work.

Can the default self-signed certificate be removed without creating any issues in Exchange? Use the CatalogOnly parameter to reseed the search catalog if required. Added the user account to Exchange server management, Organization management, exchange interorp, exchange servers and exchange trusted serversRBAC group, Ran the WinRM quickconfig command Checked firewall settings Tried installing another CAS the followinf Error occured when retireving user information For Domain\Administrator Unexpected Error (0x160CB030) While Executing Command 'Get-LinkedRoleGroupForLogonUser' I Searched Web , and i did not find solution that solve my problem.

The error code I got did find no result on the net. i have a Proble in Exchange. Go to Solution 7 Comments LVL 17 Overall: Level 17 Exchange 11 Message Expert Comment by:jordannet2011-12-08 did you try to reboot your exchange server? 0 LVL 17 Overall: Level have a peek here First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone.

When we launch EMC we get the following error "Unexpected error 0X170468A8 while executing command 'Get-logonUser'." Have installed are pre-reqs described in Technet. Regards Heman Gupta Monday, October 10, 2011 8:59 AM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Here is the things you can do...It might sound weird but that's a I also tried download offline addressbook to Outlook. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up

Have seen some odd things with admin accounts (AD corruption or random things that had been messed with through ADSI edit). This can cause issues with some of the commandlets thinking they are referencing a FQDN and not a short name. Also, the user that I am logged on with is the god account from the root domain that I did all the forest and domain preparation with. How is it possible to present different certificates for different domains? - Do I need to install another IIS (ClientAccess Role) on a different server? (different cert on frontend/backend) - Can

Run a repair on the install. Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions. Very weird, this is the only time I have experianced this behaviour. I'm trying to search via the proofpoint appliance search, as well as Exchange, and while I can see the messages there, it doesn't give me any insight as to why I'm

Not sure how to fix it or should it be ignored?  Get-User {Identity=NT AUTHORITY\SYSTEM} st-cat.local/Domain Controllers/SERVER-MAIN S-1-5-21-1418651590-3357648588-3877391215-1014 S-1-5-21-1418651590-3357648588-3877391215-1014 ServerRemoteHost-Unknown 9624 74 00:00:00.0850049 View Entire Forest: 'False', Default Scope: 'st-cat.local', Configuration Domain Does you Exchange server's NetBIOS name include a period? Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? First off: Congratulations to MS for Exchange 2010, love it!

Event Xml:          4083    2    1    0x80000000000000        12039    Application    PassiveVirutalServer.domain.org            DB04    The search catalog didn't become healthy after seeding. Line 13, I forgot a line break. The SP1 installation completely successfully without issue on all 8 Exchange 2010 Servers. Although Exchange 2010 installed, it was unusable.When I tried to perform powershell commands in the shell as an Exchange organisation administrator I received the following errors:Exception calling "GetSteppablePipeline" with "1" argument(s):

You are welcome to come and post questions and comments about your experience with this software.